27.05.19

  Lukket for tilmeldinger
  Kun for betalende medlemmer
  Tilmeldingsfristen overskredet

Alternative karriereveje!

Har du brug for et afbræk i eksamenslæsning - måske komme ud og hygge lidt med dine studiekammerater? Så har FEJ, sammen med vores fantastiske samarbejdspartnere, Djøf og AKA, lagt bunden for en hyggelig aften.

Vil du ikke være advokat? Har du overvejet compliance eller militær strafferet? På aftenen vil du møde to seje gutter, der vil fortælle om deres anderledes juridiske jobs, hvor de har gjort karriere inden for to vidt forskellige grene af juraen.

Strafferet trækker mange jurastuderende til studiet, men hvordan fungerer militærets egen strafferet? Hvordan adskiller det den militære straffelov fra den almindelige? Det og meget andet vil Claus Risbjerg komme ind på i løbet af hans oplæg.

Mange erhvervsjura- og jurastuderende drømmer om at arbejde i en stor privat virksomhed, men hvilke roller påtager en jurist sig i det private? Thomas Christiansen, som er Chief Compliance Officer og DPO, fortæller om sin hverdag, og hvordan han er endt, hvor han er. Derudover vil han fortælle, hvordan han anvender sin solide juridiske baggrund i hverdagene, fordi han er nemlig både cand.merc.jur og cand.jur.

 
Arrangementet afholdelse på D’wine bar 27/5 kl. 19-21. Der vil både være et glas vin og snacks til deltagerne.

 

Tilmelding foregår via Djøfs hjemmeside!

 

OBS! Begrænsede pladser, og det foregår derfor efter først-til-mølle-princippet
Ved tilmelding accepteres det, at der tages stemningsbilleder, der kan blive delt på FEJ's sociale medier og hjemmeside. Billeder fjernes naturligvis ved henvendelse.

praktiske oplysninger

Sted: D'Wine Bar
Algade 54, 9000 Aalborg
Start: 27. maj. 2019 kl. 19:00
Slut: 27. maj. 2019 kl. 21:00
Tilmeldingsfrist: 24. maj. 2019 kl. 12:00
Antal pladser: 30
Antal tilmeldte: 1
Medlemspris: 00,00 kr

Om Fej

FEJ Aalborg er studenterforeningen på Juraens Hus. Foreningen står bag mange tiltag, herunder fagligt relevante kurser, den ugentlige fredagsbar og den største julefrokost på Juraens Hus. Klik her for at læse mere. Har du spørgsmål eller lign., kan du altid tjekke vores FAQ her, ligesom du kan få informationer omkring cookies her. 

Kontakt

FEJ Aalborg
Fibigerstræde 4
9220 Aalborg Øst

CVR: 31996864

  bestyrelse-fej@law.aau.dk

  +45 27829259

dankort visa
UDVIKLET AF