21.10.20

  Tilmeldingsfristen overskredet

FEJs ordinære generalforsamling 2020

Kære alle skønne medlemmer af FEJ,

Det er blevet tid til FEJs ordinære generalforsamling, og denne bliver afholdt onsdag den 21. oktober 2020 ved Jutlander Bank Eternitten kl. 17.00.

OBS!! Ny dato grundet forlængelse af de særlige restriktioner som forbyder sociale arrangementer på aau.. Rykket fra d. 7/10 til d. 21/10. 

Som udgangspunkt afholdes generalforsamlingen stadig fysisk, men skulle dette ikke være muligt, vil den afholdes online samme dato.

 

Dagsorden er som følger:

1. Valg af dirigent
Ved Frida K. Gregersen
- Bestyrelsen foreslår Line Kaae Jørgensen 

2. Valg af referent
- Bestyrelsen foreslår Janne Rosenskjold

3. Forelæggelse af formandens beretning
Ved Frida K. Gregersen 

4. Fremlæggelse og godkendelse af det reviderede regnskab
Ved Simon Pedersen

5. Kontingent 

6. Indkomne forslag

7. Valg af
a. Bestyrelsesmedlemmer 
- Fra den nuværende bestyrelse afgår følgende: Laura Haugland, Josephine Østergaard, Line Kaae Jørgensen, Christopher Friis og Thorleif Juul Larsen.
- Fra den nuværende bestyrelse er følgende villige til genvalg: Frida K. Gregersen, Simon Dannow, Simon Pedersen og Camilla Damm. 
b. Revisor 
c. Revisorsuppleant

8. Eventuelt 

 

Hvis man ønsker at stille op til bestyrelsen, er det eneste krav, at man er medlem af FEJ, og at man opstiller senest 3 dage før generalforsamlingen. Dette sker ved at skrive en mail til formand-fej@law.aau.dk. (man skal yderligere tilmelde sig på hjemmesiden) 

Hvis man har punkter, man ønsker at tage op på generalforsamlingen, kan disse endvidere sendes til ovenstående mailadresse. Disse skal modtages senest 8 dage før generalforsamlingen løber af staben.

Hvert medlem har én stemme, og det er et krav, at et stemmende medlem skal være til stede, før denne kan afgive sin stemme. Det er således ikke muligt at brevstemme eller stemme for andre - dog henvises til vores vedtægter.

Der vil være pizza og øl/vand til alle medlemmer. Tilmelding sker her på hjemmesiden senest den 18. oktober kl. 17.00.

 

Vi håber, at så mange FEJ-medlemmer som muligt kan og vil deltage i generalforsamlingen – det er jeres forening, og det er jeres mulighed for at have indflydelse.

praktiske oplysninger

Sted: Tankedraget 5, 9000 Aalborg
Start: 21. okt. 2020 kl. 17:00
Slut: 21. okt. 2020 kl. 20:00
Tilmeldingsfrist: 18. okt. 2020 kl. 17:00
Antal pladser: 40
Normalpris: 0 kr
Medlemspris: 0 kr

Om Fej

FEJ Aalborg er studenterforeningen på Juraens Hus. Foreningen står bag mange tiltag, herunder fagligt relevante kurser, den ugentlige fredagsbar og den største julefrokost på Juraens Hus. Klik her for at læse mere. Har du spørgsmål eller lign., kan du altid tjekke vores FAQ her, ligesom du kan få informationer omkring cookies her. 

Kontakt

FEJ Aalborg
Fibigerstræde 4
9220 Aalborg Øst

CVR: 31996864

  bestyrelse-fej@law.aau.dk

  +45 27829259

dankort visa
UDVIKLET AF