OM FEJ Aalborg

Faglige del

Den faglige del i FEJ står for mange tiltag på Juraens Hus, herunder diverse relevante kurser, oplæg, aftaler med samarbejdspartnere om fagligt indhold og lign. I foreningen bestræber vi os på hele tiden at kunne tilbyde stærke, faglige tilbud til de mange studerende på Juraens Hus. Dette gøres bl.a. ved med jævne mellemrum at udbyde en række kurser. Disse er især, men ikke begrænset til, følgende:

Kurser:

- Kurser i juridisk formidling

- Kurser i excel med fokus på ekstern regnskab

- Kursus i at skrive CV og ansøgninger

Foruden ovenstående er målet at kunne tilbyde visse kurser eksklusivt til FEJ-medlemmer, der indeholder blandede emner. Der har eksempelvis været eksklusive kurser om:

- Lejeret 

- Budgettering

- Forsikringer

- Ansættelsesret

 

Sociale del

Foruden alle de faglige tiltag står FEJ for en masse sociale arrangementer, der er med til at gøre det sociale miljø til en integreret del af studiet.

FEJ står bl.a. for fredagsbarer, hvor der er mulighed for at udfordre vennerne til et brætspil, eller noget helt andet, over en kold øl eller sodavand. Dette skaber FEJ's fællesrum rammerne om, og her er der ligeledes mulighed for at få pauserne mellem forelæsningerne til at gå lidt stærkere med et spil FIFA eller bordfodbold.

Når julen nærmer sig, sørger for FEJ for, at den årlige julefrokost kører som smurt. For at alle disse sociale tiltag kan blive en realitet har FEJ en masse samarbejdspartnere, som ved, at det faglige og sociale går hånd i hånd.

Overordnet står FEJ for mange sociale tiltage gennem studietiden på Juraens Hus, og for at ridse dem op, er der her en liste:

- Fredagsbarer i løbet af et semester

- Opstartsfester en af de første fredag på semesteret

- En årlig julefrokost 

- Turneringer (eksempelvis i beerpong)

- En eksklusiv fest hvert år i juni for bachelorer og kandidater

 

Om Fej

FEJ Aalborg er studenterforeningen på Juraens Hus. Foreningen står bag mange tiltag, herunder fagligt relevante kurser, den ugentlige fredagsbar og den største julefrokost på Juraens Hus. Klik her for at læse mere. Har du spørgsmål eller lign., kan du altid tjekke vores FAQ her, ligesom du kan få informationer omkring cookies her. 

Kontakt

FEJ Aalborg
Fibigerstræde 4
9220 Aalborg Øst

CVR: 31996864

  bestyrelse-fej@law.aau.dk

  +45 40569309

dankort visa
UDVIKLET AF