Opnå fordele med dit medlemskab

Som medlem af FEJ Aalborg opnår man en masse fordele i løbet af sin studietid på Juraens Hus i Aalborg - og fordelene omfatter både sociale og faglige arrangementer. Fordelene ved et medlemskab hos FEJ Aalborg kan således deles op henholdsvis en social og faglig kategori. 

Sociale fordele

Med et medlemskab hos FEJ Aalborg bliver du en del af et stort, socialt og fag- ligt fællesskab. I den sociale gren af medlemskabet bestræber vi os på hele ti- den at kunne tilbyde attraktive fordele, og lige nu omfatter de:

  • Tidligere entré til opstartsfester
  • Gratis pizza til opstartsfester
  • Der er med jævne mellemrum fri fadøl mv. til fester
  • Kontant rabat på 75 kr. ved tilmelding til julefrokoster
  • Kontant rabat på 100 kr. på RUS-turen til 1. semester

 

Billig kaffe

Fra den 6. juli og frem til den 28. august kan du få en almindelig islatte til 30 kr. hos Kaffebaren.

Det eneste, det kræver, er, at du er medlem af FEJ og fremviser dit studiekort med FEJ klistermærke 🧋

 

Faglige fordele

Adgang til eksklusive kurser gennem din studietid, bl.a. et årligt tilbagevendende CV- og ansøgningskursus i samarbejde med Akademikernes A-kasse. 

Tværfaglige kurser i hverdagens juridiske emner, herunder eksempelvis:

  • Ansættelsesret ift. studiejob
  • Lejeret ift. at flytte hjemmefra og hvad man generelt skal være opmærksom på i sin lejekontrakt
  • Gode råd om budgettering
  • Gennemgang af vigtige forsikringer mv.

 

Der vil løbende gennem et medlemskab i FEJ blive udbudt kurser og arrangementer ude af huset, således at vi ikke udelukkende har attraktive tilbud på Juraens Hus. 

Arrangementerne omfatter eksempelvis virksomhedsbesøg, hvor FEJ-medlemmer får mulighed for at besøge en fagligt relevant virksomhed, således man som studerende får indblik i den. 

Mangler du dit FEJ klistermærke kan du henvende dig i fredagsbaren, hvor et bestyrelsesmedlem vil udlevere dem til dig - her kontrolleres medlemsskab! 

Misbrug af FEJ fordele, dårlig opførsel hos vores samarbejdspartnere mm. anses for misligholdelse af FEJ-medlemskabet, og i den forbindelse henvises til handelsbetingelserne, hvorefter medlemskabet kan fratages!

Du er ikke logget ind. Log ind.

Gå til log ind

Om Fej

FEJ Aalborg er studenterforeningen på Juraens Hus. Foreningen står bag mange tiltag, herunder fagligt relevante kurser, den ugentlige fredagsbar og den største julefrokost på Juraens Hus. Klik her for at læse mere. Har du spørgsmål eller lign., kan du altid tjekke vores FAQ her, ligesom du kan få informationer omkring cookies her. 

Kontakt

FEJ Aalborg
Fibigerstræde 4
9220 Aalborg Øst

CVR: 31996864

  bestyrelse-fej@law.aau.dk

  +45 40569309

dankort visa
UDVIKLET AF