28.09.22

  Tilmeldingsfristen overskredet

Studiestartstur 2022

Studiestartstur til Vigsø Feriecenter - KUN for studerende på bachelorens 1. semester!

Så er det endelig tid - vi skal på studiestartstur!!

Grib dit skønne studiestartsteam og start eventyret mod Vigsø! Eventyret kommer til at byde på maks hygge og mulighed for at komme dine nye medstuderende ved. 

Mødetid: Onsdag den 28. september kl. 09.45

Mødested: Niels Jernes Vej 8A, 9220 Aalborg Ø

Flere informationer følger, når vi nærmer os :) 

 

Pris:

FEJ-medlemmer: 400 kr.

Ikke-medlemmer: 500 kr. 

 

Mad:

Har man allergi, er vegetar, veganer eller lignende, vil vi gerne høre om det hurtigst muligt, så vi er sikre på, at der er mad til alle. Henvendelser herom skal ske til koordinator-fej@law.aau.dk. Det er vigtigt, at henvendelse herom sker inden tilmeldingsfristen, så vi er sikre på, vi har mulighed for at bestille mad til alle. 

Den første aften serveres der chili con carne, mens der på anden aften serveres lasagne. Frokosten første dag består af jeres egne madpakker, anden dagen består af blandede sandwich. Morgenmaden begge dage består af morgenbrød, blandet pålæg, juice mv. 

 

Generelle info: 

Det er FORBUDT at medbringe egen alkohol på turen uanset formen. Medbragt alkohol vil blive konfiskeret. Alkohol kan købes, når Culpabaren åbner samt til festerne. 

Alle former for euforiserende stoffer er STRENGT FORBUDT. Forekomst af disse vil blive meldt til politiet, ligesom man bliver bortvist fra turen med øjeblikkelig virkning. Turen hjem er for egen regning. 

Øvrige former for ulovlige forhold som f.eks. slåskampe og lign. medfører ligeledes en politianmeldelse samt hjemsendelse for egen regning.  

NB: Ved tilmelding accepterer man, at FEJ Aalborg tager billeder på RUS-turen samt deler disse på Facebook i et album efterfølgende under FEJ Aalborg. Såfremt der måtte være en særlig årsag til, at man ikke ønsker at være på et bestemt billede, er man velkommen til at rette henvendelse til FEJ. 

praktiske oplysninger

Sted: Vigsø Bugt Vej 1
7730 Hanstholm
Start: 28. sep. 2022 kl. 09:45
Slut: 30. sep. 2022 kl. 13:00
Tilmeldingsfrist: 16. sep. 2022 kl. 13:15
Normalpris: 500 kr
Medlemspris: 400 kr

Om Fej

FEJ Aalborg er studenterforeningen på Juraens Hus. Foreningen står bag mange tiltag, herunder fagligt relevante kurser, den ugentlige fredagsbar og den største julefrokost på Juraens Hus. Klik her for at læse mere. Har du spørgsmål eller lign., kan du altid tjekke vores FAQ her, ligesom du kan få informationer omkring cookies her. 

Kontakt

FEJ Aalborg
Fibigerstræde 4
9220 Aalborg Øst

CVR: 31996864

  bestyrelse-fej@law.aau.dk

  +45 40569309

dankort visa
UDVIKLET AF